Aanhoudingen met hulp van politiehelikopter

maandag 23 september 2013

Rhoon - Politieagenten hielden vrijdagavond twee mannen aan die verdacht worden van meerdere woninginbraken. Bij de aanhouding werd de hulp van de politiehelikopter ingeroepen.

De politiemeldkamer kreegrond half negende melding van een woninginbraak opde Beatrixstraat. Aanrijdend zagen depolitiemensen twee mannen op een fiets.En van de twee voldeed aan een eerder afgegeven signalement. Op het moment dateen agent hen aansprak gingen de mannen er fietsend vandoor. Nadat hen de wegwerd versperd, vluchttenzij te voet. Omdat de verdachten uit het zichtverdwenen, werd de hulp van een politiehelikopter ingeroepen. Al snel bleek dathun vlucht geen enkele zin had. Met behulp van een warmtecamera op de helikopterwerden de verdachtengetraceerd. Agenten op de grondsloegen hettweetal in deboeien.

Meerdere inbraken

De verdachten, een 22-jarige man uit Albani en een 47-jairige man uitAlbani zijn aangehouden. En van hen staat gesignaleerd als ongewenstvreemdeling. Uit onderzoek blijkt dat de verdachten vermoedelijk betrokken zijnbij meerdere inbraken. De politie zet het onderzoek voort.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oud-Beijerland | 112 alarmeringen Oud-Beijerland | Goedkoop Tanken in Oud-Beijerland | Supermarkten in Oud-Beijerland | Weerbericht Oud-Beijerland