Jongen met geheugenverlies meldt zich bij politie in Spijkenisse

vrijdag 29 november 2013

Spijkenisse - De politie is op zoek naar informatie over een 21-jarige jongeman die zich woensdagavond 27 november, om ongeveer 17.30 uur, meldde bij de politie in Spijkenisse. De jonge Spijkenisser wist niet meer wat hem die middag was overkomen of waar hij was geweest. Hij zat echter wel onder de modder en had een kleine verwonding aan het hoofd.

Volgens zijn familie was hij die middag om 14.00 uur van huisgegaan vanaf de Bronstijdkreek en had verschillende afspraken, onder andere bijhet gemeentehuis en bij zijn kapper in de Voorstraat. Bij beide afspraken is hijniet verschenen.

Volgens de jongeman is hij op een bepaald moment door burgersverwezen naar de politie nadat hij ?ergens? op een bankje was wakker geworden.Over de locaties kon de jongeman niets vertellen.

De politie is op zoek naar informatie om een beeld te krijgenvan wat er met hem is gebeurd die middag. Het gaat om een groteblanke jongen(1.90 mtr.) met donkere kleding en een zwart vest met capuchon. Hij droeg zwartelegerlaarzen en is een deel van de middag in het bezit geweest van eenherenfiets. Deze fiets is inmiddels teruggevonden.

Heeft u de jongeman die middag ergens gezien of heeft u contactmet hem gehad? Of heeft u misschien andere informatie die de politie kan helpenin dit onderzoek, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van districtde Eilanden van de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 ofvia ?M? Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

De jongeman maakt het inmiddels goed, maar zijn geheugen overdie dag laat hem nog in de steek.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oud-Beijerland | 112 alarmeringen Oud-Beijerland | Goedkoop Tanken in Oud-Beijerland | Supermarkten in Oud-Beijerland | Weerbericht Oud-Beijerland