Politie houdt scooterrijder met alarmpistool aan

zaterdag 28 mei 2016

Barendrecht - Agenten hielden vrijdagavond in Barendrecht een 37-jarige scooterrijder aan die in het bezit was van een alarmpistool. De agenten waren op zoek naar de man na diverse meldingen dat er iemand met een vuurwapen rondreed.

Die avond sprak een groep jongeren surveillerende agenten aan om te vertellen dat ze zojuist in de omgeving van de Binnenlandse Baan een man op een scooter hadden zien rijden die een wapen bij zich droeg. Een soortgelijke melding als eerder die dag was gedaan, echter had toen een zoekactie niks opgeleverd. Diverse eenheden gingen dan ook direct op zoek naar de man. Niet veel later zagen agenten een scooter die voldeed aan de omschrijving van de jongeren geparkeerd staan bij een eethuis aan de Paddeweg. Voor het eethuis stond een groepje jongemannen, van wie er eentje voldeed aan het signalement van de scooterrijder. De man werd gefouilleerd en aangehouden door de agenten. Een korte zoekslag in het eethuis resulteerde in het aantreffen van het wapen, dat na onderzoek een alarmpistool bleek te zijn. Het wapen is in beslag genomen. De Barendrechter is meegenomen naar het bureau om gehoord te worden.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oud-Beijerland | 112 alarmeringen Oud-Beijerland | Goedkoop Tanken in Oud-Beijerland | Supermarkten in Oud-Beijerland | Weerbericht Oud-Beijerland