Politie zoekt vermiste Lisa Tuk

zondag 26 juli 2015

Spijkenisse - De politie is op zoek naar de 13-jarige Lisa Tuk. Lisa woont in Spijkenisse, is 1.60m lang, slank postuur, lichtblond lang haar en draagt een bril. Op het moment van haar verdwijning droeg ze vermoedelijk een grijze joggingsbroek met daaronder zwarte canvasschoenen, wit T-shirt, lichtgrijze hoody met daarover een jasje ( doorgestikt, geruit) en draagt ze een paarse ?Eastpack? rugzak met daarin o.a een witte fleecedeken met blauwe tekst.

Lisa is voor het laatst gezien op woensdag 22 juli op eenbungalowpark in Nieuw- Milligen. Waarschijnlijk is zij in de nacht van woensdagop donderdag vertrokken. De ouders van Lisa hebben inmiddels aangifte gedaan vanonttrekking van bevoegd gezag. Haar verdwijning past niet bij het gedrag enkarakter van Lisa.De recherche is druk bezig met het onderzoek naar deverblijfplaats van het 13-jarige meisje. Hiervoor worden alle mogelijke middeleningezet. Camerabeelden worden bekeken en alle politiemensen in de regio kijkennaar haar uit. De politie en haar familie maken zich ernstig zorgen om haarverdwijning.Heeft u Lisa gezien, kunt u iets vertellen over haar mogelijkeverblijfplaats of heeft u andere informatie die kan helpen haar te vinden? Neemdan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oud-Beijerland | 112 alarmeringen Oud-Beijerland | Goedkoop Tanken in Oud-Beijerland | Supermarkten in Oud-Beijerland | Weerbericht Oud-Beijerland