Politie maakt einde aan overlast vanuit woning Spijkenisse

maandag 15 juni 2015

Spijkenisse - De politie heeft woensdag 11 juni een eind gemaakt aan de overlast vanuit een woning in de wijk De Akkers. Twee personen zijn aangehouden op verdenking van de handel in softdrugs. Zij moeten zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

Na meerdere meldingen en klachten over het dealen in drugs vanuit een woningin de wijk De Akkers in Spijkenisse, hield de politie deze woning al een tijdjein de gaten. Uit het onderzoek kwam onder andere naar voren dat er veel kortebezoekjes plaatsvonden. Mede vanwege deze informatie, organiseerde de politiewoensdag 11 juni een actie.

Daarbij werden twee verdachten van 21 en 22 jaar in de omgeving aangehoudennadat zij een kort bezoek aan de overlastgevende woning hadden gebracht. En bijdeze verdachten werden verdovende middelen aangetroffen.

Na deze vondst, besloten agenten de woning te betreden en werden binnen een44-jarige man en een 33-jarige vrouw aangetroffen. Zij werden aangehouden enovergebracht naar het politiebureau. In de woning werden naast verdovendemiddelen, ook een flinke hoeveelheid medicijnen gevonden. Alles is in beslaggenomen.

De verdachten zijn na verhoor heengezonden en moeten zich op een later momentverantwoorden voor de rechter.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oud-Beijerland | 112 alarmeringen Oud-Beijerland | Goedkoop Tanken in Oud-Beijerland | Supermarkten in Oud-Beijerland | Weerbericht Oud-Beijerland