Vrouw beroofd van ketting door babbeltruc

zondag 21 september 2014

Barendrecht - Een 43-jarige vrouw is zondagmiddag aan de Perentuin door middel van een babbeltruc beroofd van haar ketting. De dader wist te ontkomen. De politie is een onderzoek begonnen.

Rond 13.15 uur belde de man aan bij de woning van de vrouw. Hij deed zichvoor als verkoper van ansichtkaarten. Toen de vrouw de deur opendeed, probeerdede man plotseling naar binnen te komen. De vrouw verzette zich en probeerde dedeur dicht te doen. Dit lukte uiteindelijk, maar niet voordat de man haarketting van haar nek trok. De dader ging er vervolgens met ketting vandoor inonbekende richting. De vrouw bleef, ongedeerd, achter in de woning.

Naar aanleiding van de melding van de vrouw, is door de politie een zoekactiegestart naar de man. Ook is zijn signalement via Burgernet en Twitter verspreid.Helaas zonder resultaat.

Het (sporen) onderzoek wordt nog verder opgepakt. Mensen die informatiehebben die kan helpen hierbij, wordt gevraagd te bellen met 0900-8844. Hetsummiere signalement van de man is als volgt: 20-25 jaar, licht getint, roodpetje.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oud-Beijerland | 112 alarmeringen Oud-Beijerland | Goedkoop Tanken in Oud-Beijerland | Supermarkten in Oud-Beijerland | Weerbericht Oud-Beijerland