Politie zoekt getuigen schietincident Watergeusstraat

zondag 1 november 2015

Rotterdam - Zondagochtend ontstond na een ruzie in een café op het Watergeusplein een vechtpartij waarbij schoten zijn gelost. Zover bekend zijn daarbij geen gewonden gevallen. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Rond half zes ’s ochtends kreeg de politie een melding over een vechtpartij op het Watergeusplein in Rotterdam. Agenten snelden er heen en zagen verschillende groepen die het allemaal op een lopen zetten op het moment dat ze de politie zagen. Eén man wordt aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging, maar hij is later weer heen gezonden.

Getuigen vertellen dat er binnen in het café een ruzie is ontstaan die buiten in een vechtpartij ontaarde. Tijdens de vechtpartij zijn messen gezien zijn en schoten gelost. In de omgeving vinden agenten een mes. Ook worden er op de 1e Schansstraat hulzen gevonden.

Bij onderzoek in de omgeving controleren agenten diverse personen. Eén persoon wordt aangehouden omdat hij zich niet kan identificeren. Op het politiebureau blijkt deze man nog een gevangenisstraf van 90 dagen open te hebben staan. Of hij enige betrokkenheid heeft bij het incident van vanmorgen is nog onduidelijk. Nader onderzoek heeft niet geleid tot gewonde of verdachte personen.

De politie komt graag in contact met mensen die zondagochtend op het Watergeusplein meer hebben gezien van de vechtpartij en het schieten. Ook andere informatie is welkom. Bel hiervoor met 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oud-Beijerland | 112 alarmeringen Oud-Beijerland | Goedkoop Tanken in Oud-Beijerland | Supermarkten in Oud-Beijerland | Weerbericht Oud-Beijerland