Verdachte aangehouden voor dodelijk schietincident

vrijdag 4 oktober 2013

Spijkenisse - Een 30-jarige verdachte uit Spijkenisse meldde zich donderdagavond 3 oktober bij de politie omdat hij werd gezocht als verdachte van het dodelijke schietincident aan de Noordakker in Spijkenisse op 3 augustus.

Zaterdag 3 augustus werd op een parkeerplaats op de Noordakker in Spijkenisseeen 40-jarige man uit Spijkenisse neergeschoten. Hulpverleners waren snel terplaatse, maar hun ingrijpen mocht niet meer baten. Om 19.40 uur overleed hetslachtoffer aan zijn verwondingen. Een rechercheteam van twintig mensen starttemeteen een onderzoek. Al snel werd de identiteit van de vermoedelijke schutterbekend. Het onderzoek was er dan ook op gericht deze man zo snel mogelijk op tesporen en aan te houden.

Nationale Opsporingslijst

Donderdag 15 augustus werd de verdachte op de Nationale Opsporingslijstgeplaatst. Zijn foto en naam verschenen daardoor in diverse media. Dit leverdeveel tips op, die werden onderzocht. Uiteindelijk besloot de verdachte zichdonderdagavond zelf te melden bij de politie.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oud-Beijerland | 112 alarmeringen Oud-Beijerland | Goedkoop Tanken in Oud-Beijerland | Supermarkten in Oud-Beijerland | Weerbericht Oud-Beijerland