Aanhouding in onderzoek dodelijk steekincident 1e Schansstraat/Corverstraat

zondag 3 mei 2015

Rotterdam - Op 3 mei heeft het team dat onderzoek doet naar een dodelijk steekincident op de 1e Schansstraat/Corverstraat een 15-jarige Rotterdammer aangehouden. De jongen wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij dit steekincident waarbij een 27-jarige man in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 mei om het leven kwam.

Op zaterdag 2 mei rond 00.30 uur meldde een getuige dat er op deCorverstraat een gewonde man lag. Hulpdiensten waren er snel en deambulancemedewerkers reanimeerden het slachtoffer op straat. Deze hulp mochtniet meer baten. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed terplekke aan zijn verwondingen. De auto waar het slachtoffer gebruik van makte,een grijze Audi A6, stond op de 1e Schansstraat.

Onderzoek

Op 2 mei is een team van 20 rechercheurs een groot onderzoek gestart. Ditonderzoek leidde naar de 15-jarige verdachte die op 3 mei werd aangehouden. Deachtergrond van het steekincident ligt mogelijk in de relationele sfeer.

Informatie

Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Meld dit dan bijde politie via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oud-Beijerland | 112 alarmeringen Oud-Beijerland | Goedkoop Tanken in Oud-Beijerland | Supermarkten in Oud-Beijerland | Weerbericht Oud-Beijerland